Kursanmälan: Anmälan kan ske via mejlet info@konstskolanstockholm.se Anmälda får en bekräftelse via mail, så fort vi har bekräftat att kursen inte är fullbokad. Om kursen är fullbokad får ni förslag på andra datum eller står i kö med möjlighet att föreslå vilket datum som passar.

Betalning: Alla priser inkluderar moms. Betalning av kursavgift sker via swish eller bankgiro som vi skickar till er. En kurs är bokad och reserverad så fort vi har mottagit betalning på vårt bankkonto. Först till kvarn gäller och ibland behövs det verkligen att vara snabbast med att göra en intresseanmälan

Ångerrätt: Person som har anmält sig till en kurs har rätt att ångra anmälan senast 4 veckor innan kursstart och får då tillbaka hela kursavgiften. Om deltagare blir sjuk och ej kan delta så kan kursen bokas om till ett annat tillfälle då samma kurs ges. Deltagare som oförklarligt inte dyker upp under delar av eller hela kursen får ej tillbaka kursavgiften. 

Inställd kurs: Om ett kurstillfälle skulle ställas in på grund av att lärare är sjuk eller liknande förhinder flyttas det tillfället till ett annat datum som ni för välja, eller ni får pengar tillbaka.

Genom att anmäla dig till en av våra kurser godkänner du dessa villkor.