KURS: Tvåsidiga Glasunderlägg – Decoupage

Pris: 399:- inkl moms

Kursen lämpar sig till nybörjare. Vuxna, samt barn från 8 år. För barn som är yngre än 8 år, kan vi arangera vi separata kurser, mejla oss intresseanmälan.

Vi kommer att lära oss grunder: hur man förbereder en föremål till att måla den med akrylfärger och sen göra en finish med vackra motiv med pelir paper, serveter eller rispapper.

Vi kommer att prova på schablon teknik på undersidan av glasunderlägg, samt går igenom lackering vilket är viktig för att du skulle kunna bevara dina alster i obegrensad tid.

Kursen har samma innehåll som Sip & Paint Tvåsidiga Glasunderlägg skillnaden är att på Sip & Paint är tillåtet att ta egen alkoholdryck , och på den bjuder vi på 4 pinchos och 2 macarons. Sip & Paint kostar 569 kr

När du är 18 år får du rösta, köra bil och köpa alkohol på restauranger och barer. Men på Systembolaget får du inte handla förrän du har fyllt 20 år. ?

Decoupage kurs för nybörjare
 KURS: Tvåsidiga Glasunderlägg – Decoupage
Pris: 399:- inkl moms
Kursinformation:
Plats: Sankt Eriksgatan 99, Stockholm Längd: 2 timmar
Startdatum: Fredag 10 mars 2023, 17.00-19.00
 
Kursmaterial: Allt ingår i priset
Svårighetsgrad: Inga förkunskaper krävs
Målgrupp: Alla välkomna, vuxna samt barn från 8 år.
Över 30 olika motiv att välja mellan
 
Läs mer och boka:

Intresseanmälan och bokning via mejlet: info@konstskolanstockholm.se

Telefonnummer: 0707981832

Om ni är en grupp som består av minst 6 personer kan ni boka en egen dag, tid och plats som passar er.  VI anordnar olika event för grupper eller företag, möhippa, kompisgäng samt barnkalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *