Lär dig att göra mer – mycket mycket mer…

Hos oss blir varje människa en konstnär. För det är vi allihop, det gäller bara att upptäcka sina konstnärliga sidor.

Vill du skapa något storslaget, unik och fantastisk men vet inte vad och hur? Har du ett överflöd av idéer och problem att dem flesta är oanvändbara. Eller tror du att du inte har denna gåva, att alla andra är mera originella och kreativa.

Då befinner du dig på helt rätt ställe. För vi kommer att hjälpa dig att se saker från en annan vinkel och med helt andra ögon.

”Konst är stöld” Pablo Picasso

Kan det verkligen vara sant. Vart går den yttersta lilla gränsen mellan konst och stöld?  The Beatles började som ett coverband. Bra stöld är att samla idéer och utveckla sin egen stil, det handlar inte om att härma och bara göra kopia av, det blir dålig stöld.  Men vänta inte på en uppenbarelse, sätt igång och din dröm kommer att förverkligas.

Nu vet vi att idéer inte är någonting som bara kommer till dig och att du behöver inte vara ett geni. Börja ta risken att vara tråkig och trivas med det. Grekiska filosofer hade tid att ha tråkigt och att tänka. Konstnärer samlar på sig allt som dem tycker om och utvecklar det på sitt eget sett.

Här börjar vi från en idé som sen kan vara någonting helt anat. Vi lär dig att börja göra saker, vi uppmuntrar dig att göra mer och mycket, mycket mer. Vi visar dig rätt teknik och du utvecklar det till konst.

En konstnär vill vara sig själv och lär sig lyssna på sitt inre. Nyfikenhet och egen instinkt är första kännetecken för en uppfinnare och skapare.

Kom till oss och vi kommer tillsammans att fylla våra liv med kreativitet. När man skapar förverkligar man sig själv. Då kommer man aldrig att känna meningslöshet. Intet och kaos blir till kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *