Tvåsidiga Glasunderlägg

Ni tar själva med er favoritdrycken !

Skapa & Skåla – Med din egen dryck

Ta med din favoritdryck, ha roligt och skapa praktiska och vackra föremål. Vi kommer att lära oss två tekniker: decoupage och hur man använder schabloner att få ett perfekt resultat.

Möjligheterna är oändliga, vi har många motiv att välja mellan och därmed skapa många kombinations alternativ. Du tar hem med dig två vackra tvåsidiga glasunderlägg.

Allt material ingår. Ta bara din dricka med dig. Så klart kan du ta läsk eller vatten. Skapande är huvudgrej. Vi skålar för att ha roligt. Det är en trendig, förbättrar kommunikation och skapar en trivsam atmosfär och avslappnad stämning.

Glasunderlägg är målade två gånger med primer, slipade, målade en eller två gånger med akrylfärg. Vi går igenom eliminering av brister, decoupage på en sida och schablonmålning på andra sidan. Efter det gör man lackering. Vi använder bara vattenbaserade högkvalitativa produkter som är giftfria och bra för miljö.

Måla med schabloner
Måla med schabloner, undersida

Kurs : Glasunderlägg

Skapa & Skåla –  Glasunderlägg, Decoupage

Startdatum: Fredag 24 mars 18.00-20.00 (20.30)

Kursinformation

Plats: Sankt Eriksgatan 99, Stockholm

Längd: 2 timmar – det gör inget om du stannar halv timme mer. Du behöver inte känna stress, vi lovar aldrig tid nedräkning.

Pris: 399 SEK inkl moms

Kursmaterial: Allt ingår i priset. Allt material ingår.

Svårighetsgrad: Inga förkunskaper krävs. 

Målgrupp: Alla är välkomna. 

Boka din egen tid – Sip & Paint

OBS: OM NI ÄR EN FÖRETAG ELLER EN GRUPP OM MINST 5 PERSONER SOM VILL GÅ PÅ Sip & Paint och våra tider passar inte, får ni välja EGEN TID OCH PLATS

KONTAKTA OSS PÅ MEJLET info@konstskolastockholm.se

Ring Oss på 0707981832

Till och med ni kan välja själva vilken kurs, vilken dag, tid och plats.

Mini buffet 96kr/person

Mini buffe går att beställa i förväg som tillägg, bara om ni är en grupp med minst 5 personer

Pris för 4 olika sorter pinchos är 96 kr/ person

Macarons kostar 18 ke per styck. Dem finns ibland i cafe disken att köpa. Det är många som vill köpa macarons och ta dem med sig hem. Det är bäst om ni beställer dem i förväg.

Om du är äter vegetarisk, ber vi dig meddela oss senast 5 dagar i förväg. Vi har goda veganska pinchos till dig med. Pinchos 24kr/styck
macarons från oss
Macarons från Mari Milo 18 kr/styck

Ett svar