Vi har årets mors dag överrasknings presenter

Presenttips: vissa din mamma kärläk och omtanke genom att ge bort konsthantverk, små alster handgjorda med stil, tidlös design och kvalité.

Bästa mors dag presenter: unika ljuslyktor och servettringar i 6 olika favoritfärger. Ny, originalprodukt, designad och tillverkad i Stockholm, lanserad i april 2023

Varumärke: Lyckliga Maria

Formgivare: Mari Milo, konsthantverkare som lägger ner både hjärta och själ i det som hon tillverkar.

.

blå servettringar
servettringar beige
servettringar gröna

Servettringar Pris: 49kr/styck, eller 195 kr för 4 styck

Unik personlig morsdag present 2023

28 maj 2023 är det mors dag, och vi kommer vi att fyra våra kära mammor. Du vill säkert ge till din mamma ett unik mors dag present. Kanske undrar du vad mammor vill verkligen ha? Eller vad köper man till sin mamma som har allt? Kommer hon verkligen att älska, uppskatta presenten och blir hon oerhört glad av den?

servettringar
servettringar i 6 olika färger

Vad vill mammor ha i present?

Våra mammor uppskattar mest kärlek och omtanke. Ett omsorgsfullt vald mors dag present gör dem extra glad. Behöver inte kosta så mycket, men vill njuta av och använda den i många år. Blommor är också väl sedda men de vissnar efter en vecka.

Presenter och Presenttips till morsdag 2023

Visa din mamma hur viktig hon är med våra unika, tidlösa och personliga mors dag presenter.

Vi tipsar vi att ge henne en ljuslykta med några servettringar som du kan enkelt beställa hos oss, genom att välja din stil och färg.

Beställa:

Mejla ditt val till oss och vi skickar allt inom 1–3 dagar till dig.  Det går också att skicka allt direkt till din mamma med en hälsning.

Ring oss på 0707981832 om du har bråttom. Betalning sker i förväg med swish på vårat företagskonto